بعضی از حیوانات می توانند با نیرویی که در چشمان خود دارند به انسان ها ضرر برسانند. در روایات و احادیث بیشترین خطر چشم در حیوانات را به مارها اختصاص دادند و حتی گفته اند بعضی از مارها آنقدر نیرو در چشمان خود دارند که می توانند حتی جنین را سقط کنند یا باعث نابینایی در یک فرد بشوند. همچنین گفته شده مارهایی که دم کوتاهی دارند یا مارهایی که خال و خط سیاه روی خود دارند از خطرناکترین مارها در زمینه نیروی چشم زخم هستند. بعد از مار سگ قرار دارد و بعد از سگ، گربه ها هستند. همچنین روایت شده هر گاه مشغول غذا خوردن بودیم و سگ یا گربه ای جلوی ما نشست و چشم به ما دوخت حتما از غذای خود به او بدهیم تا اثر چشم او دنبال لقمه ی ما نباشد و باعث ضرر رساندن به ما نشود.
“حیوانات نیز میتوانند ما را دچار چشم زخم بکنند”
نکته:
در باب خطرات چشم زخم همین بس که چشم و حسد می توانند باعث مرگ انسان (حوادث، سکته ها، خفگی و…) ، فلج شدن انسان و حتی دیوانگی نیز بشوند. در سرعت اثرگذاری و قدرت ماندگاری به مراتب از جن و جادو بیشتر هستند. چشم زخم میتواند بصورت موروثی نیز از مادر به فرزند منتقل شود و یا از یک عضو خانواده به سایرین سرایت کند. حالا چگونه بفهمیم به چشم زخم و حسد دچار هستیم یا خیر؟
۱.خمیازه های تر و خشک:خمیازه های تر به خمیازه هایی گفته می شود که همراه با سرازیر شدن اشک از چشم باشد که از نمونه های بارز مبتلایان به چشم زخم شدید می باشد. البته همه ی مبتلایان به چشم زخم این علامت را ندارند [ یا بهتر است بگوییم هر خمیازه ی همراه با اشک نشانه ی چشم زخم است ولی نبود آن دلیل محکمی برای سالم بودن فرد از بیماری چشم زخم نیست]. گاهی خمیازه می تواند بدون اشک هم باشد که به آن خمیازه ی خشک نیز می گویند، خمیازه ی خشک نشان از این میدهد که عامل چشم زخم از اطرافیان به ما اصابت کرده است، اما خمیازه ای که همراه با اشک باشد دال بر این است که علاوه بر اطرافیان، شخص خودش نیز دارد خودش را چشم و نظر می کند. بعضیها وقتی خود را در آینه میبینند احساس غرور میکنند و اصطلاحا از خودشان خوششان می آید. یا اینکه همیشه دنبال این هستند که مورد تحسین دیگران قرار بگیرند و آنچه دیگران در باب صفات آنها میگویند خود نیز در تنهاییشان تکرار میکنند. این عمل که اعجاب به خود نیز نامیده می شود.
“زیاد خمیازه کشیدن از دیگر علائم چشم زخم و حسد می باشد”
۲.خواب زیاد یا کم خوابیدن و بیخوابی:
بعضیها میپرسند خواب زیاد و بیخوابی متضاد و در مقابل هم هستند و نمیتوانند هر دو از چشم زخم باشند. یعنی شخصی که دچار چشم زخم است یا باید بیخواب شود یا زیاد بخوابد. نمی شود هم به افرادی که زیاد میخوابند بگوییم دچار چشم زخم هستید و در مقابل کسی که بیخوابی و تنش شبانه دارد نیز همین را به او بگوییم. جواب این سوال در نوع و شدت چشم زخم است. یعنی اگر شخص بیمار دچار بیخوابی یا کم خوابی شود بدین معنیست که چشم زخم همراه با ورود جن و شیطان به جسم فرد می باشد. [به این نوع چشم زخم، ‘چشم همراه شده با شیطان’ یا چشم زخم نوع دو می گوییم که معمولا علاوه بر بیخوابی، وسواس و خمیازه را نیز به همراه دارد.] اما اگر بیمار دچار خواب زیاد شد، بدین معنیست که فقط تیر چشم زخم به شخص اصابت و وارد جسمش شده است و خبری از جن و شیطان به همراه آن نیست.
۳.بیماریهای پوست و مو:
یکی دیگر از شایع ترین علایم چشم زخم و حسد، ظاهر شدن بیماری در پوست و موی فرد می باشد. متداول ترین آنها ریزش مو و خارش پوست است. افرادی که پوست روشن و لطیفی دارند، موهای پر پشت بلند، صاف و براق دارند بیشتر از سایر افراد در معرض چشم زخم قرار دارند. حتی بیماریهایی مانند، زگیل، اگزما، تاول زدن پوست، قارچ، خشکی پوست، موخوره و کچلی ریشه ای ماورایی از چشم زخم دارند. البته بسته به نوع و شدت چشم زخم این بیماریها متفاوتند، مثلا خارش پوست می تواند در یک یا چند قسمت خاص بدن رخ دهد و نه تمام بدن، یا اینکه ریزش مو معطوف به فصلی از سال باشد و نه تمام فصول. ولی در کل هر نوع بیماری پوست و مو که توسط درمان پزشکی و شیمیایی درمان نشود، یا درمان و سپس عودت گردد، علت آن ماورایست و تنها علاجش استفاده از درمانهای معنوی می باشد.
۴.اسهال، تهوع، نفخ و باد زیاد در شکم:نوعی از چشم زخم و حسد بنابر خاصیت شیطانی خود، بعد از اصابت به شخص ، تاثیری مستقیم روی دستگاه گوارش او خواهد گذاشت. این اصابت گاها باعث ایجاد نفخ و حالتهایی مانند تهوع و اسهال در فرد مبتلا خواهند شد. بعضی ها نیز بعد از اصابت چشم زخم قوی دچار بی اختیاری خروج باد از شکم خواهند شد که طبیعتا این اتفاق برای خیلی از بیماران آزار دهنده و خجالت آور می باشد.
۵.بدشانسیهای مکرر و کاهش رزق و روزی:
علاوه بر جادو و طلسم، چشم و حسدهای سنگین نیز باعث ایجاد سد جلوی رزق و روزی و بخت و اقبال ما می شوند. از آنجایی که چشم زخم باعث تضعیف همزاد فرشته در فرد خواهد شد، با ورود موکل شیطانی چشم و حسد به داخل جسم، همزاد شیطانی ما با او همدست شده تا بخت و روزی ما را ببندند. هر چه انسان بیشتر معتقد و با خدا باشد چشم زخم و حسد بیشتر روی او تاثیر مخرب خواهد داشت تا او را نسبت به رحمت خداوند نا امید سازند. معمولا افرادی که در ابتدای امر کار و کاسبی خوبی داشتند ولی بعد از یک مدت دچار رکود یا ورشکستگی میشوند در این دسته قرار میگیرند.
سوال احتمالی:پس چرا یک عده هستند روز به روز اوضاع مالی آنها بهتر و بیشتر می شود اما هیچ چشم و حسدی جلودارشان نیست؟
پاسخ:
اگر شخصی همزاد شیطانی امورش را بدست گرفته باشد و آن شخص همیشه از همزاد شیطانی خود در ارتکاب گناه اطاعت کند، چشم زخم و حسد روی او کارگر نیست. چون طبیعتا شیطان به شیطان ضرر نمیرساند. [شیاطین فقط به مومنان یا میانه رو ها ضربه میزنند.] جهت آشنایی با معنی و تعریف حقیقی همزاد اینجا کلیک کنید.
۶.بی اشتهایی یا اشتهای زیاد:
از دیگر علایم و نشانه های چشم زخم، غذا خوردن بیش از اندازه یا بی اشتهایی و کم غذا خوردن است. همانطور که در مورد چهارم گفتیم، چشم زخم تاثیر مخرب مستقیم بر روی دستگاه گوارش انسان میگذارد. شخص مبتلا ، احساس نوعی سیری کاذب و بی میلی به غذا خواهد شد. این امر در کودکان بیشتر مشاهده می شود. ولی در بزرگسالان بیشتر اشتهای زیاد غالب می شود و شخص هرچه میخورد سیر نمی شود. البته این امر در کودکان نیز مشاهده شده است، یک کودک سه یا چهار ساله بعد از مبتلا شدن به چشم زخم قوی، مشاهد شد که اندازه ی یک انسان بالغ غذا میخورد ولی اضافه وزنی پیدا نمیکند.
۷. بیماری های چشم :
حدود ۸۰ درصد از اطلاعاتی که از پیرامون بدست می آوریم بوسیله چشم و دیدن حاصل می شود. چشم ، این عضو حساس بدن همیشه در معرض بیماری و مشکلات قرار دارد. بیشتر بیماریهایی که به چشم مربوط می شوند و درمان پزشکی روی آن ها جواب ندهد ، عاملی ماورایی [چشم و حسد] دارند. قرمزی، عفونت، التهاب و حساسیت چشم ، خارش چشم ، آبریزش زیاد از چشم ، ضعف بینایی و دید کم، شب کوری و کور رنگی، مگس پران و جرقه در چشم [در مگس پرانی چشم، شخص احساس میکند چیزی شبیه مو یا بال مگس در میدان دیدشان قرار میگیرد، در جرقه ی چشم اما، شخص خطوط درخشان صاعقه مانند یا اجسام ریز درخشنده را در میدان دید خود مشاهده میکند]، خشکی چشم، قوز قرنیه، دوبینی و… از جمله بیماریهای چشمی هستند که در وهله ی اول به علت اصابت چشم زخم قوی در فرد ایجاد می شوند و بعدها تعریف پزشکی پیدا می کنند.